♥ Hai Hello I am KIM JONGIN's wife ♥

Friday, 25 May 2012

sinaran =^.^=

Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah.
 Hai Assalamualaikum.. Readers2 yg dikasihi =^,^= *ceh* post untuk minggu niyh ialah SAHABAT .. kauorg ade sahabat? mestilah ade ken.. haha sopan -,- kt atas tu gambar spe th?
  Hadiah Terbaik :
Kepada kawan – Kesetiaan
Kepada musuh – Kemaafan
Kepada ketua – Khidmat
Kepada yang muda – Contoh terbaik
Kepada yang tua – Hargai budi mereka dan kesetiaan.
Kepada pasangan – Cinta dan ketaatan
Kepada manusia รข€“ Kebebasan

siapa ta sangka yg diriku bergitu berharga..haha.. Jadikan sebagai aturan hidup untuk melakukan yang terbaik dalam apa jua yang dilakukan, pasti akan menghasil kecemerlangan..acct.. pasal kwn yg baik ken , mesti kne yg jujur kan..na cri yg jujur tu susah plus senag je tau.." Sahabat yang tidak jujur ibarat dapur yang berhampiran. Jikalau pun kamu tidak terkena jelaganya sudah pasti akan terkena asapnya."
ha!! nmpak pemainan dye.. haha.. ta de lah..
haha.kayh.. minggu depan nak gi Desaru ... haha ta sabar rasanya ken?
dan ta sbar nak PMR lol.. siries ta sabar kayh..*menghitunghari*
hum tgh lapar niyh.. Hanum suruh saya diet.. dye na tgok bukak sekolah 2 minggu niyh saya kurus.. INSYAALLAH haha macam aku nak kurus jeh :P..
eh..eh.. apa niyh?
status twitter
Jangan disebut namanya depan aku. Jangan sesekali kau sebut. Kerana aku tidak mahu mengingati kisah silam.
hahah kayh sangat lawak.. sara ta thu nak ckap pe? semalam bagi depa midyear birthday present.. they said thanks :) sara tengaga "O" hahah.. rase nak makan maggi lah pulak :) bye semua.. minggu dpan post time pergi DESARU,Johor..jgn lpe tgok tahu :)